AGENDA

Maak het mee bij het Marne! Het maakt niet uit of je van talen, sport, kunst of techniek houdt, bij het Marne college ontdek je jouw talent. Ben je nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Wil je eens een kijkje komen nemen? Check hieronder alle activiteiten! Neem ook alvast een kijkje op deze website voor meer informatie.

VOORLICHTINGSAVONDEN – VOOR JE OUDERS

De online voorlichtingsavonden hebben inmiddels plaatsgevonden. Via onderstaande link kunt u een opname van de voorlichting bekijken. Mocht u vragen hebben over het onderwijsaanbod van één van onze locaties neemt u dan contact met ons op. Wij informeren u graag!

MEEMAAKMIDDAGEN – VOOR JOU

Zit jij in groep 8 en ga je volgend jaar naar de brugklas? Dan is het fijn om alvast even sfeer te proeven en zelf te ervaren waar de verschillende scholen voor staan. Bij Marne college ben je van harte welkom tijdens de Meemaakmiddagen! Op onze Meemaakmiddag krijg je een Marne Special, een tweetal andere vaklessen en maak je kennis met onze docenten. 

Maandag 25 januari 2021
Woensdag 27 januari 2021
Dinsdag 2 februari 2021
Donderdag 4 februari 2021
Woensdag 10 februari 2021
Maandag 15 februari 2021
Woensdag 17 februari 2021 (TTO-special!)

VIP-AVOND – VOOR JE OUDERS

Tijdens de VIP-avond komen jouw ouders alles te weten over het Marne college. Een kijkje in de school, die waarschijnlijk digitaal zal plaatsvinden. Als de coronamaatregelen het toelaten, ontvangen we je ouders natuurlijk graag op school. Kies alvast voor de afdeling die waarschijnlijk het beste bij jouw past.

Dinsdag 9 februari 2021

INFOAVOND TWEETALIG VWO – VOOR JE OUDERS

Ben jij een wereldburger in wording? Vergoot dan je wereld op het Marne college! Tweetalig vwo biedt jou de pittige uitdaging die je zoekt. In de onderbouw wordt minimaal de helft van de lessen in het Engels aangeboden. Op 17 februari kun jij meedoen aan de speciale meemaakmiddag. Diezelfde avond zijn je ouders welkom (ofwel op school, ofwel digitaal) om alles te weten te komen over het tweetalig vwo.

Woensdag 17 februari 2021

PERSOONLIJK GESPREK AANVRAGEN – VOOR JOU EN JE OUDERS

Hebben jullie na het bezoeken van de online voorlichtingsavonden en deze webpagina nog niet antwoord op al jullie vragen? Plan dan een persoonlijk gesprek in met één van onze medewerkers.

Persoonlijk gesprek

Neem contact met ons op