AGENDA

Maak het mee bij het Marne! Het maakt niet uit of je van talen, sport, kunst of techniek houdt, bij het Marne college ontdek je jouw talent. Ben je nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Wil je eens een kijkje komen nemen? Check hieronder alle activiteiten! Neem ook alvast een kijkje op deze website voor meer informatie.

DOEDAGEN – VOOR JOU

Zit jij in groep 8 en ga je volgend jaar naar de brugklas? Dan is het fijn om alvast even sfeer te proeven en zelf te ervaren waar de verschillende scholen voor staan. Bij Marne college ben je van harte welkom tijdens de doedagen! Op onze doedag krijg je een paar korte leuke lessen en maak je kennis met onze docenten. 

Meer informatie over schooljaar 2022/2023 volgt spoedig.

OPEN HUIS – VOOR JOU EN JE OUDERS

Tijdens het Open Huis kun je samen met je ouders of verzorgers onze school ontdekken. We laten je zien wat we bij het Marne college doen. Je loopt door de school en neemt een kijkje bij de vakken die je in de brugklas krijgt. Je maakt ook kennis met onze Marne Specials.

Meer informatie over schooljaar 2022/2023 volgt spoedig.

PERSOONLIJK GESPREK AANVRAGEN – VOOR JOU EN JE OUDERS

Hebben jullie na het bezoeken van de voorlichtingsavonden en deze webpagina nog niet antwoord op al jullie vragen? Vraag dan gerust een persoonlijk gesprek aan met één van onze medewerkers.

Persoonlijk gesprek

SNUFFELMIDDAG – VOOR JOU

Wil je op een laagdrempelige manier alvast kennis maken met het Marne college? Dan is de snuffelmiddag echt iets voor jou! Je gaat in kleine groepen de Specials van het Marne ervaren waarbij je de vakken Sport, Techniek & Ontwerp en Podium & Atelier mag volgen.
De snuffelmiddag heeft inmiddels plaatsgevonden, kom je langs tijdens onze doedagen?

VOORLICHTINGSAVONDEN – VOOR JE OUDERS

De scholen voor voortgezet onderwijs organiseerden gezamenlijk zeven voorlichtingsavonden voor alle ouders in de regio. Elk moment vindt plaats op een ander locatie maar de voorlichtingen van de scholen zijn gelijk.
De voorlichtingsavonden hebben inmiddels plaatsgevonden. Informatie over schooljaar 2022/2023 volgt spoedig.

Meer informatie over schooljaar 2022/2023 volgt spoedig.

Neem contact met ons op