UW KIND AANMELDEN

Wat fijn dat jullie voor het Marne college kiezen, daar zijn wij heel blij mee!

Op deze pagina kunt u uw kind aanmelden. Kies de knop ‘aanmelden’ en registreer u éénmalig. Klik daarvoor onderaan de aanmeldpagina op het blauwe woord ‘Registreer’. Daarna vult u het formulier voor uw kind in. Via dit formulier meldt u uw kind snel en gemakkelijk aan bij onze school.

In een aantal stappen naar het voortgezet onderwijs:

  1. De uiterste datum voor aanmelding is 17 maart 2023. De exacte datum is nog niet bekend.
  2. Het advies van de basisschool is bindend; de CITO eindtoets is niet meer bepalend voor de toelating en plaatsing.
  3. De basisschool stuurt het overdrachtsdossier naar het Marne college.

Wat gebeurt er na de aanmelding?
U ontvangt na het verzenden van de aanmelding per mail een bevestiging van de aanmelding en een bijlage met de door u ingevulde gegevens.

Aanmelding vanaf klas 2 of hoger
Wil u uw kind(eren) aanmelden vanaf klas 2 of hoger dan kunt u ook gebruik maken van bovenstaande link. Na de aanmelding wordt bij de toeleverende school informatie opgevraagd welke wordt besproken tijdens het intake gesprek.

Hulp nodig?
Als u bent ingelogd op de aanmeldpagina vindt u een link naar ‘Veel gestelde vragen’. Mocht het antwoord op uw vraag daar niet bij staan, neem dan contact met ons op via (0515) 482 482. Wilt u graag samen met de leerkracht van groep 8 het aanmeldformulier invullen dan kan dat tijdens het (plaatsings)gesprek. Overleg dit van te voren met de leerkracht. Voor het aanmelden heeft u altijd toegang tot uw mail en het BSN (Burgerservicenummer) van uw kind nodig.

Vergroot je wereld!

“Welkom op het Marne college!”

Neem contact met ons op