Open Huis
Donderdag 7 maart 2024

Ontdek jouw plek op het Marne college! Het maakt niet uit of je van talen, kunst of techniek houdt, bij het Marne college ontdek je jouw talent. Samen zorgen we ervoor dat jij je grenzen kunt verleggen.

Je bent van harte welkom bij het Open Huis van het Marne college. Tijdens het Open Huis kun je binnenkijken in onze school en laten we zien wat we jou te bieden hebben. 

Je kunt een route door school onder begeleiding van een brugklasleerling volgen om van alles te ontdekken. Tijdens deze ontdekkingstocht leer je jezelf en de school een beetje beter kennen. Je komt erachter wat je het liefste doet, wat je het leukst vindt, waar je talent ligt en wat je misschien nog over jezelf wilt ontdekken? Wat past bij jou? Ben je een denker? Een doener? Ben je actief? Onderzoekend? Alles tegelijk? Dat kan allemaal! Ga je liever alleen met je ouders op pad? Ook dat is mogelijk tijdens ons Open Huis.

Voor de ouders/verzorgers is er genoeg te doen en te beleven rondom de informatiemarkt in de school. Er is ook genoeg ruimte voor vragen.

Tussen 15:00 en 20:30 ben je van harte welkom!

Heb je belangrijke vraag?

Nu al nieuwsgierig?

Lees alvast iets over onze opleidingen:

Bekijk alvast:

Neem contact met ons op