Doedagen

Zit jij in groep 8 en ga je volgend jaar naar de brugklas? Dan is het fijn om alvast even sfeer te proeven en zelf te ervaren waar de verschillende scholen voor staan. Bij Marne college ben je van harte welkom tijdens de doedagen! Je volgt dan een Marne Special en een tweetal andere vaklessen. Ook maak je kennis met leerlingen en docenten.

Data:
Woensdag 2 februari 2022 (de inschrijving is gesloten)
Donderdag 10 februari 2022 (de inschrijving is gesloten)

Tijd: 14:00 tot 16:00 uur

Benieuwd wat het verschil is met onze snuffelmiddag in november? Daar heb je al kort kennis kunnen maken met de school en de Marne Specials. Tijdens onze Doedag krijg je een verdieping in de Special van jouw keuze en volg je een aantal vaklessen, zoals wiskunde of Engels, op het niveau waar jij in geïnteresseerd bent.

Was je vanwege corona helaas verhinderd om naar onze doemiddag te komen en zou je nog graag met een van je ouders in school een kijkje willen nemen? Neem dan contact op met Mevrouw A. Brouwer, ABTBrouwer-Janssen@marnecollege.nl om samen een afspraak in te plannen.
Denk je er ook aan om het Marne Mysterie op te lossen? Een mooie uitdaging en je leert de school op een nog betere manier kennen.

privacyverklaring

Waar sta jij?

Heb je na het bezoeken van onze website en activiteiten nog vragen? Vraag dan een persoonlijk gesprek aan

Neem contact met ons op