Kwaliteit

Ieder kind heeft recht op goed onderwijs. Daarom staat de kwaliteit van het onderwijs hoog in het vaandel op het Marne college. Iedere dag zetten de medewerkers en docenten zich volledig in om het schoolklimaat en de leerresultaten zo optimaal mogelijk te houden en daarmee de kwaliteit van het onderwijs te waarborgen.

Inspectie

Het onderwijs van het Marne college staat onder basistoezicht van de Onderwijsinspectie. Dit houdt in dat je er als leerling en ouder vanuit mag gaan dat het onderwijs van goede kwaliteit is. Op de website vind je meer informatie over de kwaliteit van het onderwijs van onze school en hoe de Onderwijsinspectie dit beoordeelt.

Scholen op de kaart

Het Marne college is één van de beste scholen in de regio. Op de website is het eenvoudig om meerdere scholen met elkaar te vergelijken. Hieronder is het mogelijk om de resultaten van het Marne college te vergelijken met enkele andere scholen in de regio. Vergelijk bijvoorbeeld de examenresultaten en de doorstroom van leerlingen van klas één tot het examenjaar.

Waarin onderscheidt het Marne College zich?

Profiel Marne college
Marne Specials

Neem contact met ons op